Vixxans lya

Längtar till sommaren..

Publicerad 2009-03-26 13:50:48 i Scrappat,

...får nöja mig med att scrappa kort som jag knäppte i sommras *suck*

Gick lös med blommor o blad =O)Dax o sträcka på benen o ta en promenix med hundarna o titta till hästarna. Sen måste jag iväg o hämta spån..sen så blir det o mysa in sig i pysselrummet igen.

KRam KRam

Jahapp...då har man scrappat lite..

Publicerad 2009-03-25 14:06:29 i Scrappat,

under dagen..det var så länge sedan jag scrappade...så nu fick det bli två väldigt enkla Lo´s till att börja med.. Blir nog en till ikväll =O)

Kram KRam


(står.. Du får inte: Skolka , Sno min mobil, ljuga, ta mitt VISA)

Mer bilder...

Publicerad 2009-03-24 14:16:12 i Häst,Herren på täppan... Mandel, shettis ganska stor runt 105cm,4år , valack...helmysig stabilt matvrak..lider troligtvis av svår bullemi *ler*


Å så Nisse...går under namnen Lille skutt o Nissemannen...en liten skuttig minishettis med hingstfasoner..är ca en tvärhand hög 80-85cm. Biter mig gärna i smalbenen men är en riktigt charmig kille.. Kräsen när det gäller mat...

o så Gåva...korsning Islänning/shettis..blir 1år i maj. En tjej som vet vad hon vill...envis som en åsna med kelig o go som en hund.Dax o gå ut i stallet o ösa skit...sen ska jag ta det lugnt o pyssla lite...scrappa blir det nog .

Kram KRam// Vicki

Fullt upp just nu..

Publicerad 2009-03-24 10:08:34 i Häst,

grejar med köket...bygger hagar..hej å hå....stupar i säng varje kväll o sover som en stock hela natten..jätteskönt!

Otroligt fint väder idag...har knäppt bilder på morgonen..Hinner inte lägga ut dom nu..ska till Loka Brunn o säla runt i poolen. Här kommer en närbild på Gåva så länge.

Om

Min profilbild

Vixxan

Pysselberoende utarbetad djurvänn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela