Vixxans lya

Nu har det löst sig..

Publicerad 2009-02-16 23:49:23 i Häst,

med sällskap till Gåva, två shettisar flyttar hit, Mandel och Nisse. Ska till en början ha Mandel (valack) på foder, fungerar han bra ihop med Gåva så köper jag honom. Nisse(hingst)ska bara vara på foder tillsvidare...han ska säljas av sin ägare( blir förmodligen valack till våren)..vi får se vad som händer..vem vet han kanske blir kvar här *ler*.

Flyttar hit shettisarna först..om ca 2 veckor, o så kommer Gåva någon dag efter..vill att dom ska vara på plats när hon kommer hit, hon har ju aldrig varit utan sina kompisar (mamma+2 islänningar till). Så nu har jag fullt upp med att snickra i stallet....virke kommer på torsdag...Under tiden så ska jag försöka o sammla lite kraft, inte det lättaste eftersom snickarna blev klara med rivningen av köksväggen idag..så nu är det målning tapetsering, slipning och lacking av trägolv...tjohej vad mycket jag har att göra jämt..förstår inte...

En bild på mitt kaotiska kök under rivning av väggen...*fniss*

Jag måste vara världens lyckligaste människa..

Publicerad 2009-02-15 22:11:59 i Häst,

...som har fått möjlighet att köpa Gåva. Vi var o tittade på henne idag...Hon kom fram direkt o hälsade, hon var jättenyfiken på Saga =O)  Hon var så mysig..lugn o go.
Hon är en korsningsponny Shettis/islandshäst och blir ett år i maj. Tar hem henne till mig om 2-3 veckor..ska snickra färdigt i stallet o hitta en shettis  att köpa/ha på foder. Hade en på gång men det segar sig så..så jag letar vidare.

Här kommer några bilder


Gåva och hennes mamma Bjóla

Lite mycket nu...

Publicerad 2009-02-14 23:07:47 i Scrappat,

så jag är inte så aktiv här i min blogg. Bygger just nu om mitt hönshus/förråd till stall. Ska iväg o kika på en häst imorgon. Byggfirman har dessutom varit o rivet en vägg mellan köket och matrummet..så nu måste jag slipa golv o lacka, måla tak o tapetsera. Dessutom har Doris haft besök av Elliot i går och idag var vi dit..men inga valpar blev gjorda....blir ett nytt försök vid nästa löp. Säljer mycket scrappgrejer på Pyssel och tradera..så det tar mycket av min tid.

Kram Till alla läsare så länge...uppdatering kommer..

//Vixxan

Om

Min profilbild

Vixxan

Pysselberoende utarbetad djurvänn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela