Vixxans lya

Oj...jag har visst köpt ett hus!

Publicerad 2008-03-26 00:04:56 i Allmänt,

O hej o hå så fort det kan gå...Vi har pratat om att flytta till Grythyttan....Det är svårt att hitta hus där så vi funderade på att bygga ett. Syrran hade fått nys om ett hus som låg på Blocket..jag hade missat det helt eftersom det inte låg ute hos någon mäklare. Ringde ägaren igår..var o tittade på det i morse...ringde o sa att vi vill ha det! Ska lägga 10% i handpenning så inte någon annan norpar det..sen så åker vårt hus ut till försäljning. Förhoppningsvis så flyttar vi när skolan slutar i Juni =O)

Huset är helt fantastiskt...stora ljusa rum..högt i tak..O så ganska slitet...mycket färg o tapeter kommer att gå åt...En vägg ska rivas så vi kan bygga vårt drömkök..Tomten är nästan 5000m2. Här kommer en bild =O)

image271

O hej o hå...

Publicerad 2008-03-21 20:03:06 i Scrappat,

så kul det var o scrappa..den här gången om Olivia..mindre rolig just nu..hon försöker verkligen tänja på gränser just nu.....när hon inte lyckas går det över i ilska som hon naturligtvis riktar mot mig. Hon gör allt för att få mig ur balans..Ja man heter mindre trevliga saker..som ADHD psyk...fetto mm...det är såååååå rart med "stora" barn Evil Smile

Bad Tinto om en utmaning, hon hade en härlig skiss som jag ska börja med nu! Thank You

image270

Några Lo´s

Publicerad 2008-03-21 11:02:40 i Scrappat,

Här kommer lo´sen jag utlovade =), kommer nog en senare ikväll..den ligger halvklar...vill göra klart den nu..men har en massa måsten att göra först..
1. hoppa in i duschen o sammla kraft för att ta en jättekonflikt med Olivia *grrr*
2. Städa lite
3. Äta lunch (ungspannkaka)
4. Handla

sen blir det att ladda dvdn med en film till Saga..sen scrappa*jippii*

Lo på underbara Zarah, har valt att behålla journalingen för mig själv. LÅter korten och dekorationerna tala! Kan säga att Zarah gör mig otroligt glad...hon smittar av sig med sin underbara energi *puss på dig*

image266

Lo gjord på spillpapper, Skissen jag scrappat efter kommer från Hildas(tror jag)

image267

Lo på mig och Olivia, vi är Olika..men är ändå så lika..ser ofta mig själv i min energiska färgglada dotter.
Journalingen syns dåligt..så här står det:Vi är båda svajiga  humöret och säger ofta vad vi tycker! Vi är spralliga o gillar att sjunga.

image268

O så en Lo jag gjorde kvällen innan Zilly flyttade till min syster (pappren vann jag på Nooks CC)
image269

Håll ut mer lo´s o påskpyssel kommer ikväll...

KRam kram!

Jag lever..

Publicerad 2008-03-20 16:25:04 i Allmänt,

...men har inte så mycket tid över till bloggande o scrappande... sen jag sist skrev här så har jag hunnit att rusta hallen från golv till tak( mattan kommer nästa vecka), o så har jag bokfört en massa..men det tar f*n aldrig slut på pappren..mitt mål är att bli klar nästa vecka....tja vad har jag gjort mer då tro...handlar en massa nya kläder till min feta kropp...dax o på allvar göra sig av med 10kg *urk*..som en liten kick så piercade jag naveln förnågra veckor sen (hade hål innan jag fick Saga)..inte värst snyggt med en piercing i allt fläsk *haha*

Har pärlat en massa...säljer otroligt mycket smycken just nu..

Zilly har flyttat till syrran så nu har jag "bara" 3 hundar, 2 katter..

NEpp...nu ska jag scrappa lite...har inte hållt mig helt ifån klippandet o klistrandet..har gjort 3 lo´s...ska scanna in dom ikväll..

Puss o kram
//Vixxan

Om

Min profilbild

Vixxan

Pysselberoende utarbetad djurvänn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela