Vixxans lya

Jag är djup förälskad..

Publicerad 2007-05-10 14:54:26 i Allmänt,

...i ett gäng Filurer...o fler kommer hela tiden..

Blev så superglad när jag såg att det kommet en kockfilur..passar ju skitbra eftersom min sambo är kock! När jag ändå var tvungen *ler* att handla så slank det med en filur med hund och en sjukfilur. Stämplarna finns att köpa här http://www.kortmakaren.se/shop/
Så märkligt det här är ...har tidigare hatat att måla med distresser...men går hur bra som helst för mig att använda till Filurerna..skumt!

har knåpat ihop ett kort...fler är på G
image73

O så lite scrappat...

Publicerad 2007-05-08 12:09:55 i Allmänt,

Har scrappat 3 los den här veckan...är bara tisdag idag..tänkte försöka o göra minst en Lo varje dag denna vecka...är grymt scrapsugen =O)

Den här Lo´n började jag med på scrapmaran i Örebro...gjorde klart den några dagar senare...tänkte först skicka in den till tidningen men ..nääähh...så nu kan jag visa den här.
Bara vara n?ra

Lo jag mer eller mindre gjort åt Olivia...blir galen på henne när hon tar mina kläder...
165192-65

O så en Lo till Pyssel.net utmaningsstaffet....
165192-66

o så en utmaning jag tiggde till mig av Zarah...scrappa vit bakgrund o bara använda ljusa färger...minst 3 kort och brads..
165192-68

O så en Lo jag gjort efter Erikas skiss ..älskar hennes skisser..http://ericassketchit.blogspot.com/ (fjärillen är igentligen en blomma som jag klippt bort två blad på ;o))
Badkruka

Om

Min profilbild

Vixxan

Pysselberoende utarbetad djurvänn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela