Vixxans lya

oj...missade en lo

Publicerad 2007-08-23 19:09:58 i Scrappat,

Här kommer en lo till...en dubbel utmaning för mig. Hatar att scrappa pastell..hatar spindlar..var så skärrad när jag gjorde den så att jag stavade fel *ler*

äckliga kryp

Jag är en värdelös bloggare...

Publicerad 2007-08-23 09:29:24 i Allmänt,

jag är usel på att uppdatera här! Jag grejar med nått pyssligt nästan varje dag...men orken räcker inte riktigt till att lägga upp allt här..ska väll åter igen ta mig i kragen o försöka uppdatera här lite oftare.

Har hänt en del tråkigheter sen jag sist skrev här. Vår hamster Puttis har flyttat till himmelen..4½år blev han..o det är ovanligt gammalt för att vara en liten hamster, Usch ...saknar han...så jättesnäll o söt...brukade få springa lös på vårt stora scrapbord när vi satt o pysslade..
O så mer tråkigheter...Doris bebbar...blev inte några...en fastnade så allt blev galet..slutade med att vi fick sticka iväg till Strömsholm kl 6 på morgonen..Daniel skulle börja jobba kl 8 så han fick helt enkelt bara dumpa mig där..men jag tog mig hem tillslut..med Doris men tyvärr inte några valpar. Ska nog ev sterilisera Doris..blir inte några fler valpförsök...hon har repat sig bra, har börjat busa o springa med sina bollar igen =O)

I all bedrövelse så kikade jag in på Blocket...hittade där en Coton de´Teleur valp, så på tisdag åker vi till Täby och hittar vår 4e voffsing..Fiffi ska hon heta.

Här kommer bilder på Fiffi, och på lite smycken och scrappat som jag gjort sen sist. Inspireras gärna, men kopiera inte!

Fiffi

snapstampslådda

Du är det vackraste jag vet
165192-117

Receptbok
receptbok


Panik

Puttis

Låååångt halsband med sötisar
endless

Kort halsband med rosenkvarts, granater och sötvattenpärlor
rosenk+granater+sötisar

Turkos /lime ,bland halsband

aqua

Om

Min profilbild

Vixxan

Pysselberoende utarbetad djurvänn.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela